Utilitzem cookies de Google Analytics per al seguiment estadístic de la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació al següent enllaç: Política de Cookies  
Continuar

MOBLES D'HOTELERIA > Relació de clients

Més de 30 anys de feina en el sector hoteler, ens avalen com a empresa competent i professional. Molts són els projectes i els clients que han passat per les nostres botigues. Aquest és un llistat de alguns de tots els clients amb qui hem tingut el plaer de treballar i col·laborar.

CLIENTS

HOTELS A MALLORCA
Protur Hotels
Stil Hotels
Grupotel
Garden Hotels
Eden Hotels
EIX Hotels
THB
VIVA Hotels
San Valentín Hotels HOTELS A MENORCA
Grupotel
Eden Hotels
San Valentín Hotels
Adramar HOTELS A EIVISSA
THB HOTELS A LA PENÍNSULA
San Valentín Hotels
Stil Hotels HOTELS A ILLES CANÀRIES
THB
Palia Hotels
Stil Hotels HOTELS A CUBA
Parque Central S.A.

 

HOTELS RURALS
Ca’n Cruai (Canyamel)
Pula Country Club (Son Servera)
Sa Pletassa (S’Horta)
S’Olivaret (Alaró)
Son Amoixa (Manacor)
Son Cotanet (Sant Joan)
Son Doblons (Petra) AGROTURISMES
Estrella Fugaz (Artà) VARIS
Balneario Biomar (Sa Coma)
Cafetería Hipódromo de Manacor
Residència Centre de dia de Manacor
Clínica Rotger de Palma
Llar de Padrins de Sineu
Colegio San Vicente de Paul de Manacor
Bar Restaurante Ca’n Pep de Maó
Expomobles

MOBLES LLAR

Disposem de dos grans espais expositius, EXPO MOBLES MANACOR i INCA DECORACIÓ, on trobaran una àmplia mostra d’estils per a la seva casa: mobiliari rústic, clàssic i modern, mobiliari juvenil i infantil, mobiliari d’exterior i de descans, matalassos, objectes de decoració i d’alta decoració, a més de cuines fetes a mida.

Expomobles

MOBLES HOTELERIA

Els anys d’experiència donant vida a tots els espais d’un hotel, com ara les habitacions, els halls, les zones nobles, els bars i restaurants o el bufet, fan que siguin molts els clients satisfets que ens han donat la possibilitat de dur a terme els seus projectes.

Expomobles

TALLERS

Una de les nostres ofertes complementàries és la dels tallers propis, on podem millorar o ampliar les seves necessitats. Des d’entapissats, cortinatges o lacats, fins a la realització de mobles a mida i projectes complets de fusteria. Unes possibilitats orientades tant a la llar com a l’hoteleria que fan dels nostres tallers un lloc de confiança.